σχολικα προγραμματα

αποκριατικα παρτυ

Αποκριάτικα καμώματα γεμάτα παιχνίδι, χορό και πολλές εκπλήξεις. Οι μικροί μασκαράδες, είτε στον χώρο του σχολείου, είτε σε κτήμα/πολυχώρο εκδηλώσεων, έχουν την ευκαιρία να παίξουν αποκριάτικα παιχνίδια, να χορέψουν σε αποκριάτικους ρυθμούς από επαγγελματία Dj, να μασκαρευτούν με την τεχνική του Face Painting και φυσικά να τυλίξουν το πολύχρωμο γαϊτανάκι.

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

αποκριες
λήξη σχολικού έτους

γιορτεσ ληξησ σχολικου ετουσ

Πίστα survivor, παιχνίδια νερού, δοκιμασίες, κυνήγι θησαυρού, διαγωνισμοί τραγουδιού & χορού, εντυπωσιακά show από μάγους, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργούς, θεατρικές παραστάσεις και πολλά ακόμα για να γιορτάσουμε την λήξη του σχολικού έτους.

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

καλοκαιρινα εργαστηρια

Σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και το σχολείο, οργανώνουμε αθλητικά, θεατρικά, καλλιτεχνικά summer camp απασχόλησης των μικρών μας φίλων από τις 8:00 εώς τις 15:00 το μεσημέρι. Κάθε μέρα τα παιδιά γνωρίζουν πολλά από τα ολυμπιακά αθλήματα είτε ατομικά είτε ομαδικά, παίζουν με μουσικοκινητικά & παραδοσιακά παιχνίδια, παίρνουν ρόλους και θεατροπαίζουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, μαθαίνουν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς αλλά και σπουδαίους ζωγράφους ακολουθώντας πολλές από τις τεχνοτροπίες τους.

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

summer Camp

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

πυλός

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ Πηλου

Ένας κόσμος από πηλό ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε μικρούς αρχιτέκτονες και κατασκευάζουν από πηλό την πόλη τους ή το σχολείο τους όπως τα ονειρεύονται. Πάρκα, παιδικές χαρές, τσουλίθρες, δέντρα και πολλά ακόμα ξεδιπλώνονται από την φαντασία των παιδιών και γίνονται τρισδιάστατα με τον πηλό.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Τα παιδιά κατασκευάζουν την δική τους κούκλα και φτιάχνουν μία παράσταση με πρωταγωνιστές τις δικές τους δημιουργίες. Απλά κλασικά παραμύθια, μπερδεύονται και φτιάχνουν την μαγική «Παραμυθοσαλάτα», με όλους τους ήρωες σε κούκλες που έχουν τα ίδια τα παιδιά δημιουργήσει και σενάρια που έχουν επινοήσει.

Εναλλακτικά παρακολουθούν μία από τις παραστάσεις μας ανάλογα την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών.

 

Το κουκλοθέατρο πραγματοποιούν έμπειροι κουκλοθεατροπαίκτες ηθοποιοί παιδαγωγοί και έχει διάρκεια 45’ ενώ το εργαστήριο κούκλας 60’-90’ ανάλογα τον αριθμό των παιδιών και τις ηλικίες.   

κουκλοθέατρο
harry potter

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ HARRY POTTER

Μέσα από απλά υλικά, εφημερίδα, πλαστικά ποτήρια, σκοινιά κλπ, τα παιδιά μαθαίνουν μαγικά τρικ, μαθαίνοντας παράλληλα έννοιες της φυσικής για να τα εξηγήσουν.

Για να γίνεις ένας καλός μάγος πρέπει να είσαι κι ένας καλός φυσικός, πως θα μπορέσεις να τραβήξεις ένα κέρμα από το νερό, να βάλεις ένα ποτήρι μέσα στο άλλο χωρίς να χύσεις το νερό, να βάλεις ένα ποτήρι νερό σε μία εφημερίδα χωρίς να βραχείς, έννοιες τις βαρύτητας και πολλές ακόμα εξετάζονται κάτω από το μαγικό καπέλο του Harry Potter.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!