πως ξεκινησαν ολα…

About us

0

παιδικεσ εκδηλωσεισ

0

βαφτισεισ

0

εκδηλωσεισ

Ο ιδρυτησ

τον γνωρισαμε στο ελλαδα εχεισ ταλεντο!

Να σας γνωρίσουμε τον Νίκο Διαμαντόπουλο – the magician της ομάδας μας, που με τρόπο «μαγικό» έφτιαξε μία super ομάδα.

Μεταφερόμαστε μερικά χρόνια πίσω, συγκεκριμένα το 1999, σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας. Η τηλεόραση φιλοξενεί τον David Copperfield και ο Νίκος παρακολουθεί σχεδόν…μαγεμένος. Από την επόμενη μέρα η γειτονιά γίνεται λίγο ανήσυχη Αυτή είναι η πρώτη γνωριμία του με τη μαγεία. Στη συνέχεια, σε ηλικία 13 ετών και περιπλανώμενος, όχι μόνος ασφαλώς, στο κέντρο της Αθήνας περνάει το κατώφλι του Magic Shop στη στοά Τιτάνια όπου αρχίζει να καταπιάνεται πιο οργανωμένα πια με τα μαγικά πράγματα. Πειραματίζεται καθημερινά, τακτικά εκπαιδεύεται, και συμμετέχει βοηθητικά σε παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις με μαγικά. Δύο χρονιά μετά, σε ηλικία 15 ετών δίνει την πρώτη του παράσταση. Η μαγική πρεμιέρα έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Δάφνης. Παράλληλα με την συνεχή εκπαίδευση του στο Magic Shop , η ενηλικίωση τον βρίσκει με περισσότερες από 3500 εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι και θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του. Εν μέσω αυτών, παρακολουθεί και σημαντικά σεμινάρια από ξένους μάγους που έρχονται στην Ελλάδα. Ο Νίκος πλέον εκπαιδεύεται μόνος του με επιμονή και υπομονή, χρησιμοποιώντας τις ποικίλες γνώσεις του από τα extreme sports έως τον ηλεκτρισμό. Ο Νίκος Μάγος, έχοντας εφόδια την φαντασία, το χιούμορ, την ουσιαστική επικοινωνία με τους μικρούς μας ήρωες και τη συνέπεια, παρουσιάζει τις μαγικές ιστορίες του και σας υπόσχεται ένα ταξίδι στον κόσμο της μαγείας γεμάτο διασκέδαση.

 

Τον έχετε δει στο boyar (με τον Χρήστο Φερεντίνο, 2006) • WIPE OUT (Τηλεοπτικο παιχνιδι δρασης, 2009) • Ελλάδα έχεις ταλέντο (ψυχαγωγική εκπομπή ΑΝΤ-1, 2010) • Extra 3 (face to face, 2011).

 

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί δικό του “magic” shop με πολλά μαγικά και φάρσες στο χριστουγεννιάτικο χωριό της τεχνόπολις στο γκάζι «The Christmas factory» και ως αρχιμάγος του χωριού αναλαμβάνει τα εργαστήρια και τις σχολές μαγείας διδάσκοντας καθημερινά την τέχνη της μαγείας σε χιλιάδες θεατές μικρούς και μεγάλους!!

Ειδικότερα, οι κατηγορίες μαγικού θεάματος στις οποίες επιδίδεται διακρίνονται σε : • Junior parties (παιδικά πάρτι ) • Close up (μαγεία εξ επαφής) • Stage magic (μαγεία σκηνής) • Illusions (μαγικά μεγάλου θεάματος).

η κοραλια

Όταν η Κοραλία συνάντησε τον μάγο ήταν η στιγμή όπου η φαντασία και η μαγεία έγιναν το βασικό συστατικό ώστε η δημιουργία οποιουδήποτε event να γίνεται αξέχαστο σε όλους.

Το superparty.gr έκανε το πάρτυ της κόρης μου μαγικό!
Κατερίνα Κ.
Mom